آیا کاشت ایمپلنت دندان بر نحوه حرف زدن تاثیر می گذارد؟

حرف زدن بعد از ایمپلنت دندان
مقالات
بدون دیدگاه

یکی از سوالات رایجی که در مطب دندان پزشکی از متخصص ایمپلنت می شود این است که “ آیا ایمپلنت دندان بر نحوه حرف زدن من تاثیر می گذارد؟” و ” چه مدت طول می کشد که تا به صحبت با ایمپلنت های دندانی عادت کنم؟ “آیا حرف زدن با ایمپلنت مانند حرف زدن با دندان معمولی است؟”

اگر قبلاً از دندان مصنوعی استفاده باشید، می‌دانید که عادت کردن به صحبت کردن با دندان‌های جدید در دهان ممکن است کمی طول بکشد. صدای کودکان هنگام صحبت کردن پس از افتادن دندان شیریشان را به خاطر دارید؟ اینکه بعد از تغییر در دندانهایمان کمی تغییر در الگوی حرف زدن ما اتفاق بیافتد طبیعی است. اما آیا در صورت کاشت ایمپلنت هم در نحوه ی حرف زدن ما تغییر ایجاد می شود؟
اگر به دنبال پاسخ این پرسش ها هستید در این مقاله از سایت دکتر احسان بیرنگ، بهترین متخصص ایمپلنت فوری در تهران همراه ما باشید.

مشکلات گفتاری ناشی از از دست دادن دندان ها

از دست دادن دندان‌ها ممکن است مشکلاتی در گفتار ایجاد کند. دندان‌ها نقش مهمی در تولید صداها و الگوهای گفتاری ایفا می‌کنند. در زیر به برخی از مشکلات گفتاری ناشی از از دست دادن دندان‌ها اشاره خواهیم کرد:

  1.  تلفظ نادرست حروف: دندان‌ها در تلفظ صحیح حروف نقش دارند. از دست دادن دندان‌ها ممکن است باعث تلفظ نادرست یا مشکلات در حروف خاص شود.
  2.  تغییر در الگوهای گفتاری: از دست دادن دندان‌ها ممکن است باعث تغییر در الگوهای گفتاری شود. فرد ممکن است سعی کند الگوهای جدیدی را برای تلفظ کلمات پیدا کند.
  3.  کاهش کیفیت در صدا: دندان‌ها در تولید صداها و نقاط تماس زبان با دهان نقش دارند. از دست دادن دندان ممکن است باعث بهبود ناکافی در صداها شود.
  4. کاهش قدرت صدا: دندان‌ها به عنوان یک بخش از ساز و سامانه گفتاری فرد، در افزایش قدرت صداها نقش دارند. از دست دادن دندان ممکن است باعث کاهش قدرت صدا شود.
  5.  احتمال افزایش لیسپ(نوک زبانی حرف زدن): در برخی افراد، از دست دادن دندان‌ها می‌تواند به لیسپ (تلفظ نادرست حروف “س” و “ز”) منجر شود یا لیسپ موجود را تشدید کند.

برای حل این مشکلات، مشاوره با دندان‌پزشک و انجام درمان‌های مربوطه، از جمله کاشت ایمپلنت دندان، می‌تواند مفید باشد.

کاشت ایمپلنت دندان به بهبود حرف زدن و تلفظ صحیح کلمات کمک خواهد کرد.

آیا کاشت ایمپلنت بر نحوه حرف زدن ما تاثیر می گذارد؟

کاشت ایمپلنت به دلیل پر کردن جای خالی دندان ها نه تنها باعث ایجاد مشکل در گفتار نمی شود بلکه دربیشتر مواقع باعث اصلاح گفتار و تلفظ صحیح حروف می شود.
با این حال در مراحل کاشت ایمپلنت و تا عادت کردن به ایمپلنت ها ممکن است حرف زدن ما تحت تاثیر قرار گیرد.از زمان جراحی ایمپلنت و کاشت پایه های آن، تا قالب گیری و نصب روکش ایمپلنت حدود 2 تا 6 ماه زمان لازم است. در این مدت به دلیل عدم تکمیل درمان و خالی بودن جای دندان، حرف زدن فرد ممکن است تحت تاثیر قرار گیرد.

بعد از کاشت ایمپلنت، مدتی طول می کشد که با صحبت کردن با ایمپلنت دندانی عادت کنید. کلید عادت کردن به حرف زدن صحیح با ایمپلنت، تمرین کردن است. هرچه سعی کنید با ایمپلنت دندان بیشتر صحبت کنید زودتر به حرف زدن طبیعی با آن عادت می کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مدت زمان کاشت ایمپلنت دندان، پیشنهاد می کنیم مقاله “کاشت ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟” را مطالعه فرمایید. 

بعد از کاشت ایمپلنت چند روز طول می کشد که به طور طبیعی حرف بزنیم؟

به طور متوسط ​​سه هفته طول می کشد تا با ایمپلنت های دندانی جدید خود عادت کنید. این زمان برای برخی از افراد کمتر و برای برخی دیگر ممکن است بیشتر باشد.

از آنجایی که ایمپلنت های دندان دائمی و ثابت هستند،مانند پروتزهای دندانی، نمی توانید آن ها را از دهان خود خارج کنید. به همین دلیل خیلی زود به حرف زدن عادی بعد از ایمپلنت دندان عادت می کنید.

برای طبیعی حرف زدن بخ صورت طبیعی با ایمپلنت دندان 3 هفته صبر کنید

 جمع بندی

کاشت ایمپلنت دندان ،یک روش ایده آل برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. استفاده از این روش بر خلاف استفاده از پروتزهای دندان(دندان مصنوعی) تاثیر زیادی بر روی گفتار و نحوه حرف زدن فرد ندارد. و بعد ازاتمام فرایند درمان نهایتا تا 21 روز فرد به حرف زدن به صورت طبیعی با ایمپلنت دندان عادت می کند.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات تازه
خدمات تخصصی