دکتر احسان بیرنگ، فوق تخصص ایمپلنت در شمال تهران قادر به انجام تمامی روشهای دندانپزشکی زیبایی از جمله ایمپلنت دندان، لمینت سرامیکی، ونیر کامپوزیت و عمل لیفت لثه هستند. امروزه کاشت دندان بهصورت فوری (یکی از روشهای پرطرفدار ایمپلنت) با پیشرفت علم دندانپزشکی در این زمینه توسط متخصص ایمپلنت بهصورت یکروزه انجام میشود.
لازم به ذکر است که شما برای کاشت ایمپلنت، حتماً باید به دندانپزشکی که متخصص پریودنتیست (متخصص جراح لثه) و ایمپلنت است، مراجعه کنید. در ادامه این مقاله به توضیحات کاملی در مورد انواع ایمپلنت دندان، ویژگیها و تخصص موردنیاز یک متخصص کاشت ایمپلنت خواهیم پرداخت. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
فهرست مطالب
ایمپلنت ارزان در تهران
اگر به دنبال کاشت ایمپلنت باشید، قطعاً با تبلیغاتی که محور آنها بر مبنای ایمپلنت ارزان است برخورد کردهاید. حتماً تابهحال این ضربالمثل را شنیدهاید که هر ارزانی بیحکمت نیست! پس تقاضا داریم که فریب قیمت ارزان ایمپلنت در این تبلیغات را نخورید.
بسیاری از کسانی که از ایمپلنت ارزان استفاده میکنند، معمولاً افرادی بدون تخصص، کمتجربه و متقلبی هستند که از جنسهای نامرغوب ایمپلنت استفاده میکنند. عوامل متنوعی در قیمت یک ایمپلنت تأثیرگذار است که میتوانید آنها را در مقاله عوامل مؤثر در هزینه ایمپلنت مطالعه کنید.
شما میتوانید برای کسب اطلاع بیشتر از قیمت ایمپلنت دندان در تهران با مطب دکتر احسان بیرنگ با شماره 09101372820 در تماس باشید؛ اگر در پرداخت یک جای هزینه ایمپلنت مشکل دارید، دیگر نگران نباشید؛ چون دکتر احسان بیرنگ امکان پرداخت هزینه ایمپلنت بهصورت اقساطی در تهران را برای بیماران خود فراهم کردهاند.
متخصص کاشت ایمپلنت دندان کیست؟
علم دندانپزشکی زیر شاخههای تخصصی مختلفی دارد. هر دندانپزشک با تخصص خاصی در زمینه مشخصی مشغول به فعالیت است. انواع دندانپزشکان بر اساس شاخه و تخصصی که در آن فعالیت دارند، به 8 دسته زیر تقسیم میشوند:
- دندانپزشک عمومی
- تخصص ارتودنسی (ارتودنتیست)
- تخصص جراحی لثه و ایمپلنت (پریودنتیست)
- تخصص درمان ریشه (اندودنتیست)
- تخصص جراحی دهان، فک و صورت
- تخصص پروتزهای دندانی (پروستودنتیست)
- تخصص دندانپزشکی کودکان
- تخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی
پس همانطور که در بالا ذکر شد یک متخصص کاشت ایمپلنت دندان، دندانپزشکی با تخصص پریودنتیست یا جراحی لثه و ایمپلنت است. این متخصصین ایمپلنت دررابطه با پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای پریودنتال (بافت نرم و استخوان) و قراردادن انواع ایمپلنتهای دندانی آموزش میبینند و تخصص کسب میکنند.
یک پریودنتیست هم از روشهای غیرتهاجمی و غیرجراحی مانند روشهای جرمگیری دندان و استرلینگ؛ و هم از روشهای جراحی بافت نرم و جراحی فلپ لثه برای درمان عفونت و بیماریهای لثه استفاده میکند. حتی قادر است در موارد خاص مانند آسیب شدید به بافت استخوان فک، عمل پیوند استخوان هم انجام دهد.
ویژگیهای متخصص ایمپلنت خوب در تهران
بهترین متخصص ایمپلنت در تهران کسی است که کاملاً به پروتز دندان ثابت، جراحی لثه و فک آشنا باشد. تخصص و تجربه کافی در زمینه جراحی را داشته باشد تا بتواند در صورت ایجاد شرایط وخیم و خطرناک در هنگام جراحی از عهده کار و کاشت دندان بهخوبی بر بیاید؛ چون بسیاری از تکنیکها و دستاوردهای ایمپلنت دندان از روشهای جراحی فک و لثه منشأ گرفته است.
همچنین علاوه بر داشتن تخصص و تجربه کافی، به دلیل وجود تحریمها و ایمپلنتهای نامرغوب و تقلبی در بازار ایران، بتواند بهترین و مرغوبترین ایمپلنتها را بر اساس شرایط خاص هر بیمار به او پیشنهاد کند تا بیمار بتواند با خیال راحت عمل کاشت دندان مصنوعی خود را انجام دهد.
دکتر احسان بیرنگ بهترین متخصص جراح لثه و کاشت ایمپلنت به روش all on x در تهران زعفرانیه هستند. شما میتوانید برای مشاهده نمونههای درمان ایمپلنت به روش دیجیتال توسط ایشان به صفحه نمونههای درمانی مراجعه کنید.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان جایگزینی بدون درد و خونریزی برای دندانهای ازدسترفته است. درصورتیکه دندانی به علت عوامل مختلفی همچون خرابی و پوسیدگی از دهان افتاده باشد یا دندانپزشک تشخیص بدهد که باید کشیده شود، برای اینکه بتوانیم جایگزینی برای دندان از دست رفته داشته باشیم معمولاً از ایمپلنت دندان استفاده میکنیم. 5 دلیل برای جایگزینی دندانهای ازدسترفته وجود دارد که میتوانید آن را در مقاله مربوط به آن مطالعه کنید.
انواع ایمپلنت دندان
بیشتر ایمپلنتهای دندان موجود از جنس تیتانیوم خالص است که با بدن انسان سازگاراست. اما درصورتیکه فردی حساسیت به ایمپلنت تیتانیومی داشته باشد از ایمپلنت سرامیکی استفاده میشود. شکل تمام ایمپلنتها بهصورت میله باریک پیچ مانندی است که درون استخوان فک قرار داده میشود و بهعنوان ریشه دندان عمل میکند و یک روکش ایمپلنت که بهعنوان تاج دندان عمل میکند، تشکیل شده است.
به گفته دکتر احسان بیرنگ، بهترین دکتر ایمپلنت دیجیتال در تهران:
ایمپلنتها شامل ایمپلنت عادی و ایمپلنت دیجیتال هستند. روش انجام ایمپلنت دیجیتال، ابزارها و کیتهای مورداستفاده در حین جراحی و کارگذاری آن با ایمپلنت عادی متفاوت است. نکته قابلتوجه در مورد هر نوع ایمپلنت دندانی این است که اگر بعد از قرارگرفتن در فک به طور صحیح از آن نگهداری شود، ماندگاری بسیار بالا و عمر طولانی خواهد داشت.
کدام ایمپلنت را انتخاب کنیم؟
ایمپلنتها همانطور که در بالا گفته شد انواع مختلفی دارند. آنها بر اساس مواردی مانند: مواد اولیه بهکاررفته در ساخت، کشور سازنده و موارد مختلف دیگری تقسیمبندی میشوند. یکی از سؤالات پرتکرار بیماران این است که کدام ایمپلنت را انتخاب کنیم؟
نوع ایمپلنت بر اساس تشخیص دندانپزشک متخصص ایمپلنت و باتوجهبه شرایط سلامت دهان و دندان بیماران در معاینات اولیه و مقدار هزینهای که بیمار میتواند بپردازد، قابل انتخاب است. درمرکز فوق تخصصی ایمپلنت دیجیتال دکتر اجسان بیرنگ برند های برتر سوییسی،آمریکایی و کره ای مورد استفاده قرار میگرید که از برترین ها در حوزه کاشت ایمپلنت می باشند .
شما میتوانید با توجه به بودجه خود یکی از این برند ها را انتخاب نمایید .
برای انجام ایمپلنت دندان از کجا شروع میکنیم؟
ما در مرکز ایمپلنت و کاشت دندان دکتر احسان بیرنگ سعی میکنیم تا با بیان ساده مراحل هر درمان، به بیمار کمک کنیم تا حدودی با روند درمانی خود آشنا شود و از ترس و استرس بیمار کاسته شود. در این بخش تصمیم گرفتهایم مراحل جایگزینی دندان ازدسترفته را از زبان دکتر احسان بیرنگ، متخصص ایمپلنت بدون درد در تهران بیان کنیم و ببینیم که با چه مراحلی این کار انجام میشود؟! پس با ما همراه باشید.
مرحله اول کاشت ایمپلنت دندان
یک بررسی و انجام معاینهی دقیق بیمار است. در این معاینه شرایط دهان و سلامت عمومی بیمارمان بررسی میشود. سلامت عمومی یعنی اینکه بدانیم احیاناً فشارخون، ناراحتی قلبی، دیابت و بیماریهای زمینهای دیگری را بیمار دارد که در روند درمان ما مداخلهای ایجاد کند یا خیر؟!
علاوه بر معاینه دقیق در این مرحله بهعکس رادیوگرافی و سیتیاسکن هم احتیاج داریم. وظیفهی عکس رادیوگرافی این است که به ما از شرایط لثه، دندان و استخوانها دید وسیعتری بدهد. به همین دلیل است که ما همیشه توصیه میکنیم که فقط به آن عکسهای او پی جی (Opg) بسنده نکنیم.
ما نیازمند یک عکس سیتیاسکن یا بهاصطلاح خودمان سیبیسیتی (Cbct) هم هستیم. این عکس به ما یک دید سهبعدی، از پهنا و ارتفاع استخوانمان بادقت دهم میلیمتر میدهد که ما بدانیم چه سایزی از ایمپلنت را استفاده کنیم.
مرحله دوم کاشت ایمپلنت دندان
تشخیص اینکه آیا استخوانی که در محل کاشت ایمپلنت داریم کافی است یا خیر؟ اگر نیاز به بازسازی و پیوند استخوان داریم از پیش بدانیم که بایستی چه تمهیداتی را بیندیشیم. پس این مرحلهی ارزیابی اولیهی ما است. در مرحلهی بعدی ما وارد فاز اجرایی و جراحی خواهیم شد.
طبیعتاً همانطور که بنده (دکتر احسان بیرنگ) همیشه این توضیح را میدهم، ما انتظار داریم که درمان ایمپلنت یک درمان تقریباً بدون درد باشد. اگر که بیحسی خوبی داشته باشیم و کسی که جراحی را انجام میدهد بهاندازهی کافی از لحاظ علمی آگاه و حاذق باشد؛ میتوانیم انتظار داشته باشیم که جلسهی جراحی بدون درد و اذیتی را برای بیمارمان داشته باشیم.
برای مطالعه بیشتر در مورد وجود یا عدم وجود تورم بعد از ایمپلنت میتوانید به مقاله تورم بعد از کاشت دندان مراجعه کنید.
مرحله سوم کاشت ایمپلنت دندان یا جلسه جراحی
در جلسهی جراحی، پایه ایمپلنت در استخوان فک قرار داده میشود. اگر نیاز باشد که استخوان را بازسازی کنیم یا برای لثه کاری انجام دهیم؛ در آن جلسه این قضیه انجام خواهد شد. گاهی ممکن است که بعضی از بیماران با شرایط خاص، درمانهای ضروری در چند جلسه و در مراحل مختلف انجام یا تکرار شوند.
اما به طور ساده در جلسهی جراحی انتظار ما برای یک کیس غیر پیچیده این است که بیحسی را بزنیم، ایمپلنت را بگذاریم و اگر لازم است پیوند استخوان انجام دهیم و جلسهی جراحی را تمام کنیم. معمولاً سه روز و هفت روز بعد از جراحی ما معاینات پس از جراحی را خواهیم داشت.
بسته به شرایط تصمیم میگیریم که در چه روزی بخیهها را خارج کنیم و بعد از آن بر اساس شرایط اولیه و نوع ایمپلنتی که استفاده کردهایم؛ ممکن است در کیسهای معمولی بین سه هفته تا سه ماه صبر کنیم تا ایمپلنت و استخوان به هم جوش بخورند.
مرحله چهارم کاشت ایمپلنت دندان
مرحلهی بعد از جراحی، مرحله قالبگیری خواهد بود. البته در برخی از موارد ما میتوانیم همزمان با گذاشتن ایمپلنت؛ اگر که شرایط ایدهآل باشد، قالبگیریمان را انجام دهیم. در برخی از موارد که پیوند استخوان گسترده انجام میدهیم. ممکن است چندین ماه صبر کنیم و بعد به سراغ مرحلهی ساخت روکش یا قالبگیری برویم. ولی باز هم در یک روند نرمال بین سه هفته تا سه ماه طول میکشد که این ایمپلنت و استخوان به یکدیگر جوش بخورند.
وقتیکه آن قالب را تهیه میکنیم و برای لابراتوار میفرستیم؛ چیزی حدود دو الی سه هفته طول میکشد که روکش نهایی، یعنی قسمت بالایی دندان ساخته شود، به مطب ارسال شود و ما آن را روی ایمپلنت شما نصب کنیم. به این ترتیب ما دندانی را که ازدسترفته است را بازسازی میکنیم که بتوانیم زیبایی، صحبتکردن و توانایی جویدن را دوباره به بیمارمان برگردانیم.
سخن پایانی:
درصورتیکه نیاز به مشاوره در خصوص کاشت دندان به روش سنتی و ایمپلنت دیجیتال دارید، میتوانید از طریق راههای ارتباطی موجود در صفحه تماس با ما، با مرکز تخصصی کاشت دندان دکتر احسان بیرنگ بهترین دکتر ایمپلنت فوری در تهران تماس حاصل فرمایید. ما بهترین مشاوره را در حوزه کاشت دندان به شما خواهیم داد.
اگر تا کنون عمل کاشت ایمپلنت دندان در تهران انجام دادهاید، خوشحال میشویم تجربیات ارزشمند خودتان را با ما در زیر این مقاله به اشتراک بگذارید. اگر هنوز در مورد مطالب گفته شده برای شما سؤال یا ابهامی وجود دارد، با مطرحکردن آن در زیر این مقاله در سریعترین زمان ممکن به جواب آن دست پیدا کنید.
8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
باسلام.عالی بود.نمی شود قالب گیری رابعدازکمی جوش خوردن میخ هاانجام دهیم تازمان روکش درست کردن پرشود .
درود قالبگیری در پروتکل عادی چند ماه پس از جراحی ایمپلنت است اما امروزه با پروتکل جدید درمانی در شرایط مربوطه میتوان روکش فوری انجام داد.
سلام من 60سالمه و متاسفانه تمامی دندان های ردیف پایینم همگی رو ازدست دادم خواستم نظر شما به عنوان بهترین متخصص ایمپلنت چه راهی بهترین راه برای من اسن ؟
سلام سرکار خانم پناهی فرد عزیز. سپاسگزارم از لطف شما بابت خطاب کردن بنده به عنوان بهترین متخصص ایمپلنت.
در شرایط شما که تمامی دندان های فک پایین را از دست داده اید، بهترین و مقرون به صرفه ترین راه به نظر من این است که با 4 تا 6 ایمپلنت کلی یعنی روش های ایمپلنت all on x، آن دندان ها را به صورت ثابت و دائمی جایگزین کنید.
با سلام و وقت بخیر
بنده اقای ارام زاده فرد هستم حدود ۸الی۹واحد در فک بالا و فک پایین دارم که نیاز به دندان دارم از شما که بهترین متخصص ایمپلنت در تهران هستید چه راهکاری برای بنده دارید
سلام و درود جناب ارام زاده فرد عزیز.
در مورد شرایط شما باید عرض کنم که بهتر است که ابتدا مورد معاینه قرار بگیرید تا از وضعیت سلامت دندانهای باقی مانده و همچنین شرایط تراکم و سلامت استخوان فک و لثههای شما مطلع شویم. بعد از این مراحل و در صورت سلامت لثه و همچنین تراکم استخوان کافی، بهترین و مقرون به صرفهترین روش کاشت دندان در تهران برای شما، روش ایمپلنت all on x است. برای دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای کلینیک تماس حاصل فرمایید. با تشکر از شما.
درود و ارادت جنب دکتر من متاسفانه بدلیل مشکلات و عدم دسترسی به پزشک دندانهای خودم در هر دو فک از دست دادهام ایا امکان ایمپلنت برای کل فک میسر است با سپاس
درود جناب کاوه زند عزیز، بسیار بابت این موضوع متاسفم هستم؛ اما لازم است این خبر خوب را خدمت جنابعالی عرض کنم که با روش کاشت ایمپلنت all on x، حالا چه به صورت 4 عددی و چه 6 عددی، شما دوست عزیز میتوانید به صورت تمام فک و دائم، دندانهایی کاملاً مشابه دندان طبیعی داشته باشید. برای انجام مشاوره رایگان و یا رزرو نوبت با شماره 09101372820 در تماس باشید.