مراقبت‏ های بعد ازکاشت ایمپلنت دندان

مراقبت‏ های بعد ازکاشت ایمپلنت دندان
مقالات
بدون دیدگاه

دکتر احسان بیرنگ متخصص ایمپلنت دندان در زعفرانیه، به دلیل ابهام زیاد بیماران بعد از کاشت، قصد دارند در این مقاله راهنمایی کامل برای مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان به شما ارئه کنند تا بتوانید ایمپلنتی سالم و ماندگار داشته باشید.

مراقبت از ایمپلنت پس از اتمام درمان بسیار مهم است. این وسیله (دندان مصنوعی کاشته شده) شبیه به هر وسیله دیگری نیاز به مراقبت و نگهداری منظم دارد. مراقبت‌های بعد از ایمپلنت شامل تمیز کردن دقیق آن در خانه توسط خودتان، معاینات منظم و تمیز کردن توسط متخصص دندانپزشک ایمپلنت، برای نظارت بر سلامت و افزایش طول عمر آن نیاز است.

در ادامه با ما همراه باشید؛ چون ما هر آنچه را که باید در مورد مراقبت‌های بعد از کاشت ایمپلنت خود مانند: نیاز یا عدم نیاز به مرخصی از سرکار، نیاز به داشتن یا نداشتن همراه، باید و نبایدها در زمان‌های مختلف پس از جراحی ایمپلنت، بدانید را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

فهرست مطالب

نکات مهمی که باید بعد از جراحی ایمپلنت رعایت فرمایید، عبارتند از:

 

۱. داروهایی که در نسخه برای شما نوشته شده سر ساعت تعیین شده مصرف کنید.
۲. دهان شویه کلر هگزیدین از فردای روز جراحی ۳ تا ۴ بار در روز هر بار یک دقیقه کاملا داخل دهان بچرخانید و خارج کنید و تا زمان کشیدن بخیه ها( ۱۰ روز) ادامه دهید.
۳. اگر در داخل دهان، درپوش های ایمپلنت(هیلینگ) قابل مشاهده است لطفا گوش پاکن داخل دهان شویه زده و روی در پوش ها را به صورت ارام و ملایم و دایره ای تمیز بفرمایید.
۴. به هیچ عنوان روی ناحیه جراحی فشار نیارید،زبان نزنيد.
۵. تا ۱۲ روز به هیچ عنوان ورزش نکنید. تردمیل نروید و پیاده روی نداشته باشید‌ اگر جراحی سینوس داشته باشید تا یک ماه و نیم ورزش نکنید.
۶. از فردای روز جراحی می توانید حمام بروید و با آب ولرم( نه گرم) دوش بگیرید و سرتان را پایبن نیاورید و مدت زمان حمام کردن خیلی کوتاه باشد.

راهنمایی کامل برای مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چه به صورت کاشت سنتی و چه به صورت کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال، یکی از راهکارهای مناسب در جهت جبران نواحی بی‏ دندان می‌‏باشد. قطعاً پس از کاشت ایمپلنت باید به یکسری از نکات در جهت حفظ بهتر ایمپلنت دندانی توجه نمود، رعایت این نکات و مراقبت‏ های لازم می‌‏تواند در عمر ایمپلنت و مدت زمان مصرف آن موثر باشد.
مراقبت‏‌های بعد از کاشت ایمپلنت در چند قسمت مورد توجه هستند، دسته ه‏ای از مراقبت‏ ها در روزهای اولیه کاشت ایمپلنت می‏ باشد و دسته ه‏ای دیگر در طول دوران مصرف ایمپلنت دندانی باید مورد رعایت قرار گیرد.

 

به دلیل اینکه در روش کاشت ایمپلنت سنتی جراحی و خونریزی بیشتری وجود دارد، بنابراین دوران نقاهت و تورم ناحیه جراحی شده در این روش بیش از حالت کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال خواهد بود و رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی در روزهای اولیه جراحی ایمپلنت از اهمیت بالایی برخوردار است.
در مرکز فوق تخصص کاشت ایمپلنت در شمال تهران، کلیه موارد مراقبتی و داروهای لازم توسط دندانپزشک متخصص کاشت ایمپلنت وجراح مربوط به شما بیمار عزیز ارائه می‏‌شود و شما می‌‏توانید با رعایت دقیق این موارد سرعت بهبود بیشتری را داشته باشید.

 

مراقبتهای مهم بعد از کاشت ایمپلنت دندان

 

مراقبت های فوری پس از کاشت ایمپلنت

ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند تا زمانی که به درستی و مانند دندان‌های طبیعی از آن‌ها مراقبت شود، دوام بیاورند. برای اطمینان از اینکه بیشترین بهره و طول عمر را از ایمپلنت خود می‌برید و برای اطمینان از بهبود موفقیت آمیز پس از درمان، توصیه‌های زیر را برای مراقبت‌های فوری پس از کاشت ایمپلنت رعایت کنید:
  • شما باید بتوانید ظرف یک روز پس از درمان به روال عادی زندگی خود بازگردید. اکثر بیماران می‌توانند به سر کار خود برگردند؛ اما باید از هر کار خیلی سختی مانند: ورزش شدید اجتناب کنید.
  • همچنین احتمالاً مقداری خونریزی خفیف را تجربه خواهید کرد که باید در یک یا دو روز اول کاهش یابد. خونریزی خفیف، کاملا طبیعی است. می‌توانید به کمک یک گاز مرطوب و استریل، با فشار ملایم روی ایمپلنت را گاز بگیرید تا خون‌ریزی متوقف شود.
  • اگر خونریزی متوقف نشد یا بدتر شد، با متخصص ایمپلنت خود تماس بگیرید تا به شما کمک کنند.

آیا باید بعد از انجام ایمپلنت، از کارم مرخصی بگیرم؟

بر اساس گزارش اکثر بیماران مراجعه کننده به دکتر بیرنگ، بعید است که نیاز به مرخصی از کار داشته باشید؛ اما لازم است برای احتیاط یک یا دو روز تعطیلی را برای کار خود برنامه ریزی کنید. بهتر است تا چند روز پس از جراحی ایمپلنت، هیچ برنامه ریزی سنگین و بزرگ برای زندگی یا کار خود ترتیب ندهید.

آیا باید بعد از انجام ایمپلنت، از کارم مرخصی بگیرم؟

بعد از کاشت ایمپلنت چه زمانی می‌توانم به خانه برگردم؟

به گفته دکتر احسان بیرنگ متخصص طراحی دیجیتال دندان در تهران:

پس از کاشت ایمپلنت، به محض اینکه احساس آمادگی کردید، می‌توانید به خانه بروید. شما باید تا زمانی که اثر داروی بیهوشی از بین برود، استراحت کنید، که ممکن است چندین ساعت طول بکشد. اکثر کاشت ایمپلنت‌ها تحت بی حسی موضعی قرار می گیرند؛ اما اگر بیهوشی عمومی یا آرامبخش داشته باشید، نمی‌توانید رانندگی کنید و باید کسی را به همراه بیاورید تا شما را به خانه برساند.

مشاوره رایگان ایمپلنت دیجیتال

رعایت نکات بهداشتی بعد از جراحی و کاشت دندان

۱. از فردای روز جراحی، ناحیه دندانی را مسواک بزنید اما ناحیه جراحی را فقط با دهان شویه تمیز بفرمایید.
۲. روی ناحیه جراحی مسواک نزنید و زبان نزنید.

رعایت نکات بهداشتی بعد از کاشت دندان

نکته: اگر بازسازی استخوان (پیوند استخوان) برای شما انجام شده است درد و تورم و سیاه شدگی صورت کاملا طبیعی هست و بعد از بازه ۱۰ تا ۱۲ روزه کاملا بر طرف خواهد شد.

اگر جراحی سینوس یا سینوس لیفت در فک بالا انجام شده نکات زیر را حتما رعایت فرمایید

۱. عطسه محکم نداشته باشید
۲. فشار وارد نکنید.
۳. مکش ابجاد نکنید.
۴. با نی نوشیدنی میل نکنید.
۵. درد و تورم و سیاه شدگی صورت طبیعی است و بعد از بازه ۱۰ تا ۱۲ روزه برطرف خواهد شد.
۶.زبان نزنید.
۷. روی ناحیه جراحی نخوابید و فشار نیارید.
۸.دو بالش زیر سرتان بگذارید
۹.اگر پس از پیوند درمان سینوس خونریزی از بینی و ته حلق داشتید، طبیعی است و نگران نباشید و سعی در فین و با سرفه نداشته باشید.
۱۰.اگر خون آبه روی بالش شما مشاهده شد نگران نباشید.

۱۰ تا ۱۲ روز بعد از جراحی حتما با مطب هماهنگ باشید و برای کشیدن بخیه ها مراجعه کنید.

 

مشاوره مراقبتهای بعد از ایمپلنت

داروهایی که جهت از بین بردن خونریزی و ورم‏ های احتمالی به بیماربعد از کاشت ایمپلنت ارائه می ‏شوند عبارتند از:

داروهای مورد نیاز و مصرفی پس از جراحی و کاشت ایمپلنت، پس از جراحی ایمپلنت و کاشت آن در محل مورد نظر در جهت کاهش تورم و خونریزی و جلوگیری از عفونت محل کاشت، داروهایی توسط دندانپزشک در جهت مراقبت بیشتر ارائه می‌‏گردد.

استامنیفون، ایبوپروفن، Advil، NuPrin و …
این داروها عمدتاً در کاهش درد محل کاشت ایمپلنت موثر خواهند بود البته به این نکته توجه داشته باشید که مصرف هرگونه دارو بدون تجویز پزشک قطعاً ممنوع می‏‌باشد. درصورتی که علائمی مثل تب و تورم شدید در روزهای اولیه کاشت ایمپلنت داشتید حتماً با متخصص ایمپلنت مربوطه تماس بگیرید و شرح شرایط خود را با او مطرح کنید. درصورتیکه ایبوپروفن در جهت کاهش درد جراحی کارساز نبود می‏‌توان از ویکودین، لورکو، لورتاب یا تیلنول استفاده نمود که قطعاً باید زیر نظر پزشک مصرف گردد.

توجه نمائید که به دلیل وجود مقداری مواد مخدر در داروهای کاهش درد و ایجاد خواب‏آلودگی یا سرگیجه از رانندگی پس از خوردن این داروها همچنین مصرف الکل خودداری نمائید.
جهت تسکین درد ناشی از جراحی ایمپلنت می‌‏توانید از ژل‏ های موضعی در محل جراحی جهت کاهش درد استفاده نمائید.

تب و لرزهای طولانی:یکی از عوارض کاشت ایمپلنت که در صورت عدم رعایت بهداشت حین جراحی و پس از آن از طرف بیمار به وجود می‏ آید عفونت در ناحیه کاشت ایمپلنت می‏‌باشد، این عفونت ممکن است با تب و لرز همراه باشد و عدم توجه به عفونت در ناحیه کاشت ایمپلنت، مشکلات زیادی را در ناحیه لثه و بافت استخوانی آن ایجاد می‏ نماید.
در بعضی موارد دندانپزشک جهت جلوگیری از عفونت مجبور به خارج‏‌سازی ایمپلنت از فک می‏‌شود و در ادامه باید به درمان عفونت پرداخت زیرا در صورت ادامه این عفونت، خون بیمار درگیر خواهد شد.
البته در اکثر موارد این عفونت از طریق مصرف آنتی‏بیوتیک‏‌ها و استفاده از لیزر دندانپزشکی قابل اصلاح و درمان است و جای نگرانی نیست.

نوبت دهی آنلاین ایملنت دیجیتال دکتر احسان بیرنگ

نکات مهم مراقبتی پس از کاشت ایمپلنت دندان

رعایت نکات مراقبتی کاشت ایمپلنت از زمان پایان جراحی ایمپلنت شروع می‌‏شود و بیمار باید کلیه این موارد را در جهت تجربه خوب کاشت دندان و استفاده طولانی مدت از آن در طول دوران استفاده انجام دهید.
بیشتر افرادی که دچار بیمار‏ی‌های دیابت شدند، و یا سالخورده شده و در ناحیه ایمنی بدن دچار ضعف هستند و یا افرادی که مصرف سیگار و دخانیات زیادی دارند مستعد خونریزی‏‌های موضعی و عفونت در ناحیه کاشت ایمپلنت هستند و باید حتماً به نکات مراقبتی پس از کاشت ایمپلنت توجه ویژه داشته باشد،
مراقبت‏‌های کاشت ایملپنت در روزهای اولیه جراحی و کاشت پایه، عموماً 2 روز اول جراحی ایمپلنت از مهم‏ترین زمان‏های مراقبت و دوران نقاهت ایمپلنت می‏باشد و باید نکات زیر را توجه نمود.
1-در ساعت‏‌های اولیه جراحی، پانسمان را تعویض نکنید و به آرامی محل جراحی را فشار دهید.
2-اگر پس از تعویض گاز محل کاشت خونریزی کرد، گاز را عوض کرده و آن را فشار دهید.
3-به هیچ عنوان محل کاشت ایمپلنت را دستکاری نکنید.
4-درصورتی‌که با ورم لثه مواجه شدید نگران نباشید پس از گذشت زمان برطرف خواهد شد.
5-در زمان خواب حتماٌ سر شما بالاتر از بدن شما باشد.
6-از انجام کارهای سنگین در3 روز اول کاشت ایمپلنت خودداری کنید.
7-از مصرف نوشیدنی‏های گازدار و الکل در روزهای اولیه خودداری کنید.
8-از غذاهای نرم و آبکی استفاده کنید.
9-در صورت عدم بند آمدن خونریزی با دنداپزشک خود مشورت کنید.
10-از کمپرس آب سرد و در جهت تسکین درد استفاده کنید.
11-از انجام ورزش و فعالیت سنگین ورزشی در 3 روز اول پرهیز کنید.
درصورتی‌که به نکات مراقبتی پس از کاشت ایمپلنت و جراحی در دوران ابتدای کاشت توجه نکنید قطعاً دچار ناراحتی و مشکلاتی خواهید شد که حس خوشایند کاشت ایمپلنت و داشتن دندان‌‏های زیبا را برای شما تغییر می ‏دهد.

به نقل از دکتر احسان بیرنگ بهترین متخصص کاشت ایمپلنت فوری در تهران:

سعی کنید پس از جراحی و کاشت ایمپلنت در منزل استراحت نمائید، سر شما از کل بدن بالاتر باشد، بهتر است از یک پشتی بلند زیر سر خود استفاده نمائید در ساعات اولیه پس از کاشت ایمپلنت از تعویض گاز محل کاشت خودداری کنید و پس از چند ساعت آن را تعویض کنید و به آرامی فشار دهید.

استفاده از کمپرس یخ در محل کاشت ایمپلنت جهت تسکین درد توصیه می ‏شود، همچنین از غذاهای ولرم و آبکی و نرم در 2 روز اول استفاده کنید و از مصرف نوشابه گازدار، الکل و دخانیات جداً پرهیز کنید.

در صورت عدم رعایت نکات مراقبتی و بهداشتی پس از کاشت ایمپلنت امکان پس زدن پایه ایمپلنت و عفونت و خونریزی وجود خواهد داشت و شما را دچار مشکلات زیادی خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ورم بعد از ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد، را مطالعه کنید.

بعد از کاشت ایمپلنت چه غذاهایی بخوریم؟

یکی از دغدغه هابی افرادی که کاشت دندان انجام می دهند، خوردن مواد غذایی بعد از جراحی است. نکاتی که باید برای خوردن مواد غذایی بعد از کاشت ایمپلنت رعایت کنیدو مواد غذایی مناسب پس از کاشت ایمپلنت عبارتند از:

  1. لطفا تا دو روز بعد از جراحی، غذاهای سرد و نرم میل بفرمایید مانند فرنی، بستنی، سوپ سرد، شیر و کمپوت.
  2. به هیچ عنوان در خوردن مایعات از نی استفاده نکنید، خوردن غذا با نی فشار معکوس را به ایمپلنت وارد می‏ کند آن را دچار مشکل می‏‌کند.
  3. به هبچ عنوان‌ سیگار و قلیان استفاده نکنید (این نکته را در ذهن تان داشته باشید استفاده از دخانیات شانس fail شدن ایمپلنت شما را چندین برابر خواهد کرد)
  4. به هیچ عنوان از الکل استفاده نفرمایید (با دارو های ما تداخل دارویی دارد)
  5. از خوردن ذرت، ماهی و تخمه و یا غذاهای سفت بپرهیزید زیرا باعث نفوذ به ناحیه جراحی شده و باعث ایجاد آبسه خواهد شد.
  6. حداقل زمان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان یک بازه ۲ تا ۳ماهه هست در این مدت اصلا روی ناحیه جراحی فشار نیارید و زبان نرنید و با ناحیه بی دندانی غذا نخورید.
  7. شما می‏ توانید از پوره سیب‏ زمینی نرم شده جهت وعده‏های غذایی استفاده کنید. استفاده از تخم‏ مرغ به عنوان یک ماده پروتئینی سالم نیز توصیه می‏‌شود.

مواد غذایی که نباید پس از کاشت ایمپلنت مصرف شوند.

  1. از خوردن مواد غذایی سفت مثل انواع آجیل و یا ته ‏دیگ خودداری کنید.
  2. از خوردن سبزیجاتی مثل هویج و ذرت خودداری کنید.
  3. از خوردن کارامل و آب نباب جداً خودداری شود. این مواد برای ایمپلنت مشکلاتی را به وجود می‏آورند.
  4. از خوردن مواد اسیدی، نوشابه گازدار، عنوان فیلمی داغ، گوجه‏فرنگی چیس و الکل جداً خودداری کنید.

در نظر داشته باشید رعایت نکات مراقبتی و بهداشتی و پرهیز غذایی و داشتن یک رژیم غذایی مناسب در هفته‏ های اولیه کاشت ایمپلنت در نتیجه درمان تأثیر زیادی خواهد داشت.

زمان‌های مهم در طول دوره بهبودی ایمپلنت

72 ساعت بعد از کاشت ایمپلنت

  • ممکن است در 72 ساعت اول، مقداری تورم یا کبودی در ناحیه اطراف ایمپلنت ایجاد شود که کاملا طبیعی است. برای اطلاعات بیشتر در مورد این ورم و کبودی احتمالی می‌توانید به مقاله «ورم بعد از ایمپلنت چند روز طول می کشد؟» مراجعه کنید.
  • می‌توانید با قرار دادن یک کیسه یخ کوچک روی ناحیه به مدت 10 دقیقه، در هر ساعت، این تورم و کبودی را به حداقل برساند.
  • به یاد داشته باشید که از دهانشویه‌ای که دندانپزشک شما توصیه کرده است سه تا چهار بار در روز استفاده کنید که به روند بهبودی کمک کنید.
  • اگر پریودنتیست (متخصص جراح لثه در تهران) به شما آنتی بیوتیک داده است، باید مصرف آن را سر موقع و مرتب انجام دهید.

مراقبت‏‌های یک هفته پس از کاشت ایمپلنت

مراقبت‌های لازم بعد از کاشت ایمپلنت دندان عبارتند از:

  • از مصرف الکل خودداری کنید.
  • از مصرف سیگار و قلیان خودداری کنید.
  • در صورت بروز تب و لرز ادامه‏دار با پزشک خو مشورت کنید.
  • از مصرف داروهای سرخود جداً خودداری کنید.
  • از کمپرس سرد در محلکاشت استفاه کنید و بهداشت درمان و دندان را رعایت نمائید.
  • مراقبت‏ های طولانی مدت پس از جراحی و کاشت ایمپلنت دندانی
  • درصورتیکه بخواهید مدت زمان زیادی از دندان‏های ایمپلنت شده خود استفاده کنید باید در طول دوران مصرف نکات مراقبتی و بهداشتی را به خوب رعایت کنید.
  • همیشه روزی 2 مرتبه از مسواک نرم جهت تمیز کردن دندان‏ها استفاده کنید.
  • همچنین حتماً از نخ دندان یا واترجت شستشوی دندان جهت تمیز کردن بین دندان‏ها و لثه‏ها استفاده نمائید، حتماً از غرغره؛ آب نمک جهت حذف میکروب‏‌ها و باکتری‏‌ها استفاده کنید.
  • حتماً به چک آپ‏های دوره‏ای پس از کاشت ایمپلنت توجه نمائید.تا در صورت بروز مشکلات احتمالی قبل از اورژآنسی شدن آن، مورد برطرف گردد.
  • از خوردن غذاهای سفت و شکنده و اعمال نیروی زیاد به پایه ایمپلنت خودداری کنید.

چه مدت پس از کاشت ایمپلنت باید از دارو استفاده کرد؟

به طور کلی بین 5 تا 7 روز پس از کاشت ایمپلنت، زیرنظر پزشکی و با مجوز پزشک باید به صورت منظم و مستمر از داروهای تجویز شده خصوصاً داروهای کاهش و درمان‏ کننده عفونت جهت جلوگیری از عفونت‏ احتمالی استفاده نمود.
دوره نقاهت در کاشت ایمپلنت، به روش سنتی بین 12 الی 6 ماه است ولی در کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال، این دوران نقاهت به کمتر از 2 هفته کاهش می‏یابد و دلیل آن استفاده از تکنیک ایمپلنت دیجیتال و حذف جراحی جهت کاشت ایمپلنت می ‏باشد.

سه روز بعد از کاشت ایمپلنت

پس از سه روز، هر تورمی باید کاهش یافته باشد و ناحیه اطراف ایمپلنت باید به خوبی در مسیر بهبود قرار گیرد. اگر بخیه‌‌ای در حین کاشت و انجام جراحی برای شما زده شده باشد، متخصص ایمپلنت قرار ملاقاتی با شما می‌گذارد تا حدود هفت تا ۱۰ روز پس از کاشت ایمپلنت، بخیه‌ها را بکشید.

مراقبت از ایمپلنت دندان پس از جراحی

چهار تا هشت ماه بعد از کاشت ایمپلنت

لازم است مدت زمان 4 تا 8 ماه را منتظر بمانید تا ایمپلنت به استخوان فک شما جوش بخورد و متصل شود. بعد از آن متخصص ایمپلنت، روکش دندان دائمی شما را بر روی پایه متصل به استخوان فک نصب می‌کند.

زمان مورد انتظار برای جوش خوردن و وصل شدن فیکسپر ایمپلنت به استخوان، از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برای اطمینان از بهبودی ایمپلنت، شما باید حتما معاینات منظم و دوره‌ای با متخصص خود داشته باشید.

باید و نبایدهای مهم بعد از کاشت دندان به صورت ایمپلنت

باید نباید
دهان خود را تا حد امکان تمیز نگه دارید. نباید در 24 ساعت اول غذا و نوشیدنی گرم بخورید.
سعی کنید حداقل تا یک هفته بعد از درمان فقط غذاهای نرم بخورید.  نباید مواد غذایی را بمکید یا از نی استفاده کنید.
24 ساعت بعد از درمان، حداقل سه یا چهار بار در روز، دهان خود را با دهانشویه توصیه شده بشویید. نباید تا چند روز بعد از جراحی، کارهای خیلی شدید و سنگین انجام دهید.
آنتی بیوتیکی تجویز شده است حتما سر موقع مصرف کنید. نباید ایمپلنت خود را با انگشتان یا زبان خود لمس کنید.
در صورت نیاز به کاهش درد، از مسکن های بدون نسخه مانند پاراستامول (استامینوفن) یا ایبوپروفن استفاده کنید. نباید حداقل به مدت دو هفته الکل بنوشید یا سیگار بکشید، چون روند بهبودی شما را کندتر می‌کنند.

در چه شرایطی باید با متخصص ایمپلنتم تماس بگیرم؟

گاهی اوقات ممکن است موارد غیرمنتظره مانند: واکنش نامطلوب به بیهوشی، عفونت یا خونریزی زیاد اتفاق بیوفتد و یا در شرایط بسیار خاصی ممکن است که استخوان اطراف ایمپلنت شما بهبود پیدا نکند و در نتیجه ایمپلنت شل شود؛ اما نگران نباشید، دکتر احسان بیرنگ با تخصص و تجربه کاری زیادی که دارند از بروز بسیاری از این عوامل برای شما جلوگیری می‌کنند.

بیماران مراجعه کننده به دکتر بیرنگ درصد رضایت بسیار بالایی، به دلیل فوری و بدون درد بودن روش ایشان (کاشت دندان فوری در تهران)، از کاشت ایمپلنت خود گزارش داده‌اند؛ اما لازم است در صورت مشاهده شرایط زیر حتما با مرکز تخصصی کاشت ایمپلنت ایشان تماس بگیرید:

مراجعه برای چکاپ و تمیز کردن حرفه ای به متخصص ایمپلنت

حتما به یاد داشته باشید که علاوه بر انجام و رعایت نکات بهداشتی مانند: مسواک زدن، نخ دندان کشیدن روزانه و همچنین اجتناب از سیگار کشیدن؛ مراجعه برای چکاپ و تمیز کردن حرفه ای به متخصص ایمپلنت را فراموش نکنید.

در تمامی روش‌های کاش ایمپلنت از جمله: ایمپلنت تک دندان یا حتی تمام فک یعنی ایمپلنت all on x ( چه به صورت ایمپلنت all on 4 یا ایمپلنت all on 6)، لازم است معاینات دوره‌ای جهت اطمینان از سلامتی ایمپلنت، دندان‌های طبیعی اطراف آن و عدم عفونت بافت لثه شما انجام شود.

در صورتی که می‌خواهید بدانید چند ایمپلنت برای شما مورد نیاز است می‌توانید به «چه تعداد ایمپلنت دندان نیاز دارم؟» مراجعه کنید و یا از مشاوره‌های کاملاً رایگان با متخصصین کلینیک ایمپلنت دکتر بیرنگ بهره‌مند شوید و تجربه‌ای خوب، سالم و ماندگار از کاشت دندان برای خود رقم بزنید.

مراجعه برای چکاپ و تمیز کردن حرفه ای به متخصص ایمپلنت

جمع بندی

در این مقاله دکتر احسان بیرنگ، راهنمایی کامل برای مراقبت‌های بعد از ایمپلنت دندان را برای شما عزیزان توضیح دادند. گفته شد که ایمپلنت دندان هم مانند هر وسیله و یا انجام روش‌های ترمیم دندانی دیگر نیازمند مراقبت‌های مخصوص در روزهای اولیه بعد از عمل کاشت و مراقبت‌های ساده در طولانی مدت است تا بهترین نتیجه برای شما حاصل شود.

همراهان عزیز اگر قصد انجام ایمپلنت را نزد دکتر بیرنگ، دندانپزشک خوب ایمپلنت تهران دارید؛ اما نگرانی شما بابت پرداخت یک‌جای هزینه‌های درمان است؛ لازم است بدانید که جناب آقای دکتر برای راحتی خیال و آسودگی بیماران خود گزینه پرداخت قسطی هزینه درمان را قرار داده‌اند.

برای اطلاع بیشتر از این شرایط فوق‌العاده به صفحه «ایمپلنت اقساطی در تهران» مراجعه کنید و یا با شماره‌های مطب: 02126355429 – 02126355128 در تماس باشید.

به طور کلی کاشت ایمپلنت یکی از راه کارهای اصولی و پایداری در جایگزینی ناحیه‏ بی‏دندان می‏باشد. ولی با مقداری درد و خونریزی مواجه خواهید بود که این مورد در هر دو حالت وجود خواهد داشت. شما بیمار عزیز در صورت نیاز به انجام ایمپلنت دیجیتال در شمال تهران و عوامل موثر بر قیمت ایمپلنت در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر احسان بیرنگ، می توانید با شماره هایی که در بخش تماس با ما در سایت موجود است تماس حاصل فرمایید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات تازه
خدمات تخصصی