ونیر کامپوزیت

ونیرکامپوزیت دندان
مقالات
بدون دیدگاه

ونیرکامپوزیت یکی از روکش های پرکاربرد دندان است که با استفاده از آن می توانید لبخندی زیبا داشته باشید. این روکش از رزین سفید ساخته می شود که با چسب های بسیار قوی روی دندان چسبانده می شود. کامپوزیت دندان را بر خلاف لمینت سرامیکی می توان در یک جلسه اعمال کرد زیرا نیازی به ساخته شدن در لابراتوار ندارد.

کاربرد کامپوزیت

ونیر کامپوزیت کاربردهای زیادی دارد و با آن می توان کلیه نقص های ظاهری دندان از جمله موارد زیر را برطرف کرد:

  • بدرنگ یا زرد بودن دندان
  • ساییدگی دندان
  • فاصله بین دندان ها
  • تراشیده شدن دندان ها
  • کوتاهی و شکستگی دندان ها

چنان چه برای اصلاح طرح لبخند شما نیاز به تغییرات اساسی است و دندان های شما مشکلات شدیدی دارند، ونیرکامپوزیت نمی تواند گزینه مناسبی برای دندان های شما باشد.

کاربرد ونیر کامپوزیت

معایب ونیر کامپوزیت

کامپوزیت نیز مانند سایر روش های دندانپزشکی زیبایی معایب مخصوص به خود را دارد. ساختار کامپوزیت مانند لمینت سرامیکی قوی نیست بنابراین احتمال تراشیده و خراشیده شدن آن زیاد است. این روکش با گذشت زمان شفافیت خود را از دست می دهد اما می توان به راحتی دوباره آن را جلا داد.  ماندگاری کامپوزیت 7 تا 10 سال است و پس از گذشت این دوره باید آن را تعویض کرد.  اغلب افراد برای انتخاب روکش دندان هایشان می پرسند کامپوزیت بهتر است یا لمینت سرامیکی؟ هر کدام از این دو روش معایب مخصوص به خود را دارند بنابراین انتخاب روش مناسب بستگی به بودجه و شرایط دندان های شما دارد.

دوره آموزشی دکتر بیرنگ

مدت زمان فرایند کامپوزیت دندان

همان طور که اشاره شد فرایند کار گذاشتن کامپوزیت نسبت به لمینت سرامیکی کوتاه تر است. برای کامپوزیت ابتدا دندان های شما در یک جلسه ویزیت می شود تا وضعیت های دندان تان بررسی شود. پس از آن در صورت مساعد بودن شرایط دندان ها، دندانپزشک
دندان های شما را کامپوزیت می کند. کامپوزیت با نور لیزری و چسب مخصوص کار گذاشته می شود و رنگ آن را می توانید به دلخواه انتخاب کنید.

طول عمر ونیرکامپوزیت

از آن جایی که کامپوزیت ممکن است دچار لب پریدگی یا شکستگی شود طول عمر بالایی ندارد. ماندگاری کامپوزیت همان طور که اشاره شد بین 7 تا 10 سال است. در اکثر مواقع هنگام آسیب دیدن کامپوزیت می توان آن را تعمیر کرد و نیازی به تعویض ندارد. برای استفاده از این روکش نیازی به تراشیدن یا قالب گیری از دندان ها نیست.

پست های مرتبط

چرا ایمپلنت عفونت میکند؟
عفونت ایمپلنت دندان یکی از نگرانی‌های رایجی است که ممکن است پس از انجام این درمان پیش…
بدون دیدگاه
142

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات تازه
خدمات تخصصی