روش کاشت ایمپلنت دیجیتال در مرکز ایمپلنت دکتر بیرنگ

روش کاشت ایمپلنت دیجیتال در مرکز ایمپلنت دکتر احسان بیرنگ
مقالات
بدون دیدگاه

از روش دیجیتالی ایمپلنت دندان تا ابداع و به‌کارگیری ایمپلنت به‌عنوان ابزار جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته تاکنون، زمان زیادی سپری شده است و پیشرفت‌های زیادی براساس مطالعات و تجربیات محققان شکل گرفته است.

ایمپلنت دیجیتال دندان در زعفرانیه تهران | دکتر احسان بیرنگ

با پیشرفت دیجیتال و تجهیزات جدید در این حوزه متخصصان ایمپلنت و کاشت دندان توانسته‌اند به تکنیک کاشت ایمپلنت فوری یا همان ایمپلنت دیجیتال دست یابند. ایمپلنت فوری در شمال تهران در مرکز فوق تخصصی ایمپلنت دکتر بیرنگ با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا و زیرنظر مجرب‌ترین متخصص ایمپلنت تهران در کمترین زمان ممکن در قالب تکنیک‌های کاشت دندان به روش  All on 4 ،All on 6 ،All on X انجام می‌شود.

نوبت دهی آنلاین ایملنت دیجیتال دکتر احسان بیرنگ
یکی از دلایل استفاده از تکنیک‌های کاشت ایمپلنت فوری در تهران آن است که دندان‌های مصنوعی یا بریج‌های دندانی عمری کوتاه بین 5 الی 10 سال داشته و پس از تحلیل لثه‌ها یا خرابی دندان‌های مجاور نیاز به اصلاح و ساخت مجدد داشتند، درصورتی‌که استفاده از ایمپلنت‌های دندانی و رعایت بهداشت دهان و دندان و معاینات دوره‌ای، نیاز افراد بی‌دندان را تا پایان عمر تأمین می‌نماید و ایمپلنت دیجیتال این فرآیند کاشت را تسریع می‌بخشد و حتی امروزه می‌توان در یک جلسه کل نواحی بی‌دندان را با ایمپلنت کاشت و حتی پروتز موقت نیز بر روی آن سوار کرد.

مراحل اجرایی کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال در تهران

تفاوت ایمپلنت فوری به روش دیجیتال با کاشت دندان به روش سنتی چیست؟

دوره نقاهت پس از جراحی در حالت سنتی حدود 3 الی 6 ماه می‌باشد و این به دلیل جراحی محل کاشت ایمپلنت است. در این حالت لثه شکافته می‌شود و ایمپلنت در بافت استخوانی دریل می‌شود و پس از کاشت مجدداً بافت نرم برش داده‌شده بخیه می‌گردد. این فرآیند موجب طولانی‌شدن فرآیند کاشت و همچنین دوران نقاهت آن می‌گردد.

 

ولی در حالت کاشت ایمپلنت فوری به روش دیجیتال، فرآیند جراحی و برش بافت نرم حذف می‌گردد و با استفاده از گاید جراحی می‌توان به‌صورت دقیق ایمپلنت را در محل دقیق قرارگیری آن کاشت که کل این فرآیند، حاصل ترکیب اطلاعات خروجی از اسکنر داخل دهانی، اطلاعت سی‌تی‌اسکن دندانی CBCT و خروجی طراحی exocad توسط متخصص ایمپلنت می‌باشد که گاید جراحی را طراحی و توسط پرینتر سه‌بعدی آماده‌سازی می‌کنند، این گاید جراحی روی دهان بیمار جاسازی می‌شود و در محل‌های از پیش طراحی‌شده در مدت‌زمان کوتاه پایه‌های ایمپلنت یکی پس از دیگری کاشته می‌شوند.

تفاوت ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت سنتی

در این مدل کاشت ایمپلنت، هیچ‌گونه جراحی وجود ندارد و با کمترین خونریزی و عدم وجود بخیه ایمپلنت کاشته می‌شود و دوران نقاهت پس از کاشت آن نهایتاً 7 الی 10 روز خواهد بود. در مرکز فوق تخصصی ایمپلنت دکتر احسان بیرنگ هر واحد ایمپلنت دیجیتال در مدت‌زمان 10 دقیقه کاشته می‌شود که اختلاف زیادی با مدت‌زمان کاش ایمپلنت در روش سنتی دارد.

اینکه بیان می‌شود کاشت ایمپلنت در یک روز به این معنی است که پس از کاشت پایه ایمپلنت یا همان فیکسچر، اباتمنت در همان جلسه روی پایه ایمپلنت بسته می‌شود و روکش موقت که توسط پرینتر سه‌بعدی پرینت شده است در همان جلسه به بیمار تحویل می‌گردد و بیمار بدون تحمل بی‌دندانی مطب را ترک می‌کند.

تراکم بافت استخوانی پیش‌نیاز کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال بیشتر برای افرادی است که از تراکم استخوان فک خوبی بهره‌مند هستند، همچنین مدت‌زمان زیادی از بی‌دندان‌شدن آن‌ها نمی‌گذرد، زیرا هرچه زمان بی‌دندانی بیشتر شود، تحلیل استخوان در نواحی بی‌دندانی شکل می‌گیرد و کار برای کاشت ایمپلنت دیجیتال مشکل‌تر خواهد بود.
درصورتی‌که بیماری با تحلیل استخوان در مناطق کاشت ایمپلنت روبرو باشد، قبل از کاشت ایمپلنت باید جراحی پیوند استخوان انجام دهد و پس از گذشت مدت‌زمان لازم، کاشت دندان صورت گیرد.

طراحی گاید سرجری جهت کاشت دقیق ایمپلنت به روش دیجیتال

نقش اسکنر داخل دهانی در روش کاشت ایمپلنت دیجیتال

می‌توان گفت اسکنر داخل دهانی به‌عنوان یک ابزار هوش مصنوعی AI، تحولی شگرفت در صنعت پزشکی یا بهتر بگویم دندانپزشکی ایجاد کرده است. با استفاده از این ابزار کلیه اطلاعات بافت سخت و نرم داخل دهان به‌صورت خروجی دیجیتال در اختیار کاربر یا همان دندان‌پزشک قرار می‌گیرد. دندان‌پزشک با استفاده از این ابزار با دقت بالا می‌تواند کلیه اطلاعات لازم را استخراج نماید.
نقش اسکنر داخل دهانی به‌نوعی همان قالب‌گیری در روش سنتی است که از مواد قالب‌گیری جهت برداشتن قالب دندان استفاده می‌کردند. همین فرآیند مقدار زیادی در زمان انجام درمان و کوتاهی آن و همچنین افزایش دقت درمان تأثیر می‌گذارد.

اسکنر داخل دهانی

با استفاده از خروجی اطلاعات اسکنر داخل دهانی، سی‌تی‌اسکن CBCT و طراحی در exocad می‌توان گاید جراحی را به‌عنوان نمای دقیق کاشت ایمپلنت اجرا نمود که در نوع خود بی‌نظیر است.
همین گاید جراحی به راحتی دندان‌پزشک در کاشت ایمپلنت کمک می‌کند و با نمایش محل دقیق کاشت ایمپلنت، بدون کوچک‌ترین جرحی، متخصص ایمپلنت می‌تواند کار کاشت ایمپلنت را با دقت بالا انجام دهد.

جمع‌بندی

شما بیمار عزیز که با بی‌دندانی در نواحی مختلف فک مواجه هستید و سال‌ها این بی‌دندانی را تحمل نموده‌اید و در جویدن غذا مشکل دارید و حتی از لبخندزدن خود هم احساس ناراحتی می‌کنید و جراحی و خونریزی و طول دوران نقاهت آن برای شما یک دغدغه است، ما ایمپلنت دیجیتال در مرکز فوق تخصصی ایمپلنت دکتر بیرنگ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

شما می‌توانید فقط در یک روز کل نواحی بی‌دندانی خود را با استفاده از ایمپلنت درمان کنید و در زمان خروج از مطب با پروتزهای موقت که برای شما پرینت می‌شود با لبخندی زیبا مطب ما را ترک نمایید.
ما در مرکز ایمپلنت تهران، تکنیک‌های کاملی از کاشت ایمپلنت به روش All on X را برای شما انجام می‌دهیم؛ همچنین با ارائه انواع ایمپلنت‌های دندانی ازجمله کره‌ای، سوئیسی، انواع ایمپلنت آمریکایی و برزیلی در سطوح مختلف قیمتی، کاشت ایمپلنت را با گارانتی و تضمین کیفیت به شما عزیزان ارائه می‌نماییم.

پس جهت مشاوره کاشت ایمپلنت و استعلام قیمت ایمپلنت دندان در مرکز دکتر بیرنگ می‌توانید با شماره‌های ما تماس بگیرید.

پست های مرتبط

فیکسچر ایمپلنت دندان چیست؟
فیکسچر ایمپلنت دندان که دکتر احسان بیرنگ متخصص ایمپلنت فوری تهران،‌ در این مقاله قصد توضیح کامل…
بدون دیدگاه
1,084

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات تازه
خدمات تخصصی