آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟ | دکتر بیرنگ متخصص ایمپلنت در تهران
مقالات
بدون دیدگاه

آیا کاشت دندان باعث سرطان می شود؟
آیا ایمپلنت باعث کارسینومای دهانی می شود؟
معمولاً سوال رایجی که اکثر مراجعه کنندگان برای کاشت دندان به مطب و یا کلینیک متخصص ایمپلنت برایشان پیش می آید، کارسینومای دهان است. کارسینومای دهان بیماری هست که طبق آمار سالانه افراد محدودی به آن دچار می شوند و معمولا کسانی که از الکل و دخانیات استفاده می کنند بیشتر از افراد دیگر در معرض این بیماری هستند.

بسیاری از افراد با یک باور غلط که ایمپلنت باعث سرطان دهان می شود برای ایمپلنت دندان اقدام نمی کنند. در این مقاله دکتر بیرنگ متخصص ایمپلنت در شمال تهران قصد دارد با جواب دادن به  سوال فوق، نگرانی تمام افرادی که قصد ایمپلنت دارند را از بین ببرد؛ پس با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان کاشت دندان در تهران

کارسینومای دهان چیست؟

یک نوع سرطان دهان (Oral cancer) که در اطراف دهان، زبان، لثه و کف دهان که پوست و سلول های پوست را تحت تاثیر قرار می دهد و اگر در زمان مشخصی، تشخیص داده نشود کل بدن فرد را در بر می گیرد، همان کارسینومای دهان است.

نقل از ویکی پدیا  کارسینومای دهان عبارت است از:

سرطان دهان رشد یاخته‌های بدخیم در دهان یا زبان است. این نوع سرطان نادر ولی در عین حال خطرناک است. سرطان دهان ممکن است است لب‌ها، کام، زبان، غشاهای درونی لب یا گونه، یا ناحیه لوزه‌ها را درگیر سازد. این سرطان در بزرگسالان بالای ۴۰ سال شایع‌تر است، ولی شیوع آن در بین جوانانی که از تنباکوی جویدنی استفاده می‌کنند در حال افزایش است.

تفاوت التهاب لثه بعد از کاشت دندان و کارسینومای دهان چیست؟

معمولاً افرادی که ایمپلنت انجام می دهند بعد از کاشت پایه تیتانیومی در لثه دچار التهاب لثه می شوند، که متسفانه یکی از تشخیص های نادرست که باعث نگرانی افراد می شود، تشخیص سرطان دهان است.

بر اساس تحقیقات زیادی که انجام شده است ایمپلنت دندان سرطان زا نیست و تا الآن مراجعه کننده ایی که سرطان دهان داشته و علت آن ایمپلنت دندان باشد؛ وجود نداشته است؛ براساس تحقیقات ژورنال ایمپلنتوری آمریکا درصد شیوع سرطان پس از کاشت ایمپلنت ۰٫۰۰۰۱۷ است و این رقم بسیار ناچیز و بسیار کم است.

یکی از بهترین انواع ایمپلنت دندان ایمپلنت فوری می باشد. دکتر بیرنگ  در جراحی دندان به روش ایمپلنت دیجیتال بسیار با مهارت هستند که بصورت آنلاین و رایگان مشاوره به بیماران خود می دهد.

چگونه باید مطمئن شویم که ایمپلنت سرطان زا نیست؟

نداشتن دندان و دندان ناقص باعث می شود که لبخندی زیبا نداشته باشید و ظاهر شما را پیرتر نشان می دهد. یکی از بهترین و ماندگارترین جایگزین دندان از دست رفته کاشت دندان یا همان ایمپلنت است. ایمپلنت ها بسیار شبیه دندان هستند و عملکردی کاملاً با دندان یکسان دارند.

جنس پایه ایمپلنت معمولاً تیتانیوم و زیرکونیوم است که در فک و لثه بیمار گذاشته می شود، و بسته به مهارت دندانپزشک دارد که بصورت درست در جای درست فک کاشته شود. ایمپلنت دندان نه تنها باعث سرطان نمی شود بلکه  چلوگیری از تحلیل استخوان فک می کند.

امروزه با پیشرفت علم دندانپزشکی در صورتی که کل دندان های خود را هم از دست داده باشید می توانید با استفاده از ایمپلنت all on x با توجه به نیاز بیمار، انجام دهید و بجای دندان مصنوعی از دندان ثابت و دائمی استفاده کنید.

چگونه باید مطمئن شویم که ایمپلنت سرطان زا نیست؟ | دکتر احسان بیرنگ

عوارض جراحی کاشت ایمپلنت

در قسمت فوق مقاله دکتر بیرنگ متخصص ایمپلنت در شمال تهران توضیح دادند که سررطان دهان جزء عوارض و ریسک کاشت دندان نیست ولی کاشت دندان یکسری ریسک و عوارض دارد. عوارض ایمپلنت عبارتند از:

  • ناموفق بودن کاشت پایه ایمپلنت و جوش نخورددن به استخوان فک
  • عفونت و التهاب لثه
  • ورم لثه و جراحت لثه
  • لق شدن پایه ایمپلنت
  • شکستن و ترک خوردن تاج دندان

در صورتی که دندان خود را بر اثر التهاب و عفونت از دست داده اید می توانید با انجام ایمپلنت لبخندی زیبا داشته باشید. برای ایمپلنت دیجیتال دندان از دست رفته با مطب دکتر بیرنگ تماس بگیرید و از مشاوره آنلاین و رایگان ایشان بهره ببرید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مقالات تازه
خدمات تخصصی